Thursday 5 December 2013

Cadouri de craciun


Buna,
Articolul de astazi va avea in centrul atentiei sarbatoarea ce se apropie - Craciunul - si provocarea cu care se confrunta cei mai multi dintre noi in aceasta perioada a anului. Pentru mine, cautarea cadourilor este o pasiune si o placere. Imi place sa ofer cadouri mai mult decat imi place sa le primesc si vreau sa fiu tot timpul sigura ca voi satisface persoanele carora le daruiesc. 
Din pacate, aglomeratia din magazine imi ia deseori aceasta placere, asa ca anul acesta am decis sa apelez la magazinele online. De curand am descoperit magazinul Borealy.ro care m-a surprins cu varietatea cadourilor pe care le ofera. 
In randurile care urmeaza, va voi arata cateva produse care mie mi-au atras atentia si sper ca si voua va vor placea. 

In primul rand, am ales un cadou cu o tematica 100% de Craciun. Canile festive nu ar trebui sa lipseasca din casa niciunei persoane. Eu personal am o pasiune pentru ele. Aceste mici obiecte au puterea de a-mi transmite spiritul sarbatorilor. Setul contine o cutie de ceai Pure Ceylon Tea Book care face parte din colectia festiva de Craciun -aceasta contine ceai negru pur din frunze de Ceylon, fructe Goji, sofran si arome naturale de lamaie, portocale si migdale. Ceea ce este spectaculos la acest ceai este cutia in forma de carte, avand pe coperta o imagine de Craciun, totul in culori elegante de rosu si auriu. De asemenea, setul mai contine de doua cani decorate cu fundite, brazi de craciun si binecunoscutul Mos Craciun, dar si alte decoratiuni de Craciun.

In al doilea rand, ceasul puzzle va fi pe placul oricarui copil. Un set pe cât de educativ, pe atat de fascinant, ce explică mecanismul ceasurilor. Kitul vă este oferit cu toate piesele şi instrucţiunile necesare pentru a vă construi propriul ceas mecanic funcţional. Având un grad mediu de dificultate, acest ceas poate fi asamblat în cel mult 20 de minute şi garantează o experienţă unică şi interactivă, deopotrivă pentru părinţi şi copii. Asamblarea acestui inedit ceas reprezintă un proiect educaţional în care se va implica fiecare membru al familiei. Pe birou, în dormitor sau în camera copilului, acest ceas îşi va fascina privitorul cu fiecare ocazie şi va atribui un plus de culoare decorului.

Nu in ultimul rand, mi-a atras atentia Simfonia De Dulciuri Mozart. Setul contine un lichior Mozart Gold si o combinatie de bomboane Mozart. Este un cadou rafinat, de inspiratie vieneza. O alegere cu totul deosebita si eleganta in materie de cadouri femei. Combinatia dintre bomboanele Mozart si lichiorul cu acelasi nume este o adevarata desfatare in stil austriac.
 Cadou Simfonia De Dulciuri Mozart
Pe acesta l-am avut si eu, si trebuie sa recunosc ca l-am savurat pe deplin. 

Care sunt alegerile voastre pentru cadourile de Craciun? Va limitati la a oferi doar persoanelor dragi sau oferiti si mici cadouri simbolice pentru cunoscuti?

12 comments:

Pink Bijoux said...

Ce-mi plac canitele <3

Gutu Bianca Lucia said...

ceasul e foarte dragut!

Unknown said...

Canile imi plac super mult!

Raluca Vintilescu said...

Am cumparat niste bomboane Mozart din Viena cand am fost acum 2 ani si vreau sa spun ca sunt super bune, le recomand <3

Florina Pandrea said...

canile sunt geniale! nici nu ma mir de ce le-ai ales ♥
pup

Marya said...

Ce dragute sunt canile <3

Oana said...

lichiorul este preferatul meu,iar bomboanele cu martzipan ale sotzului meu :),frumoase cadouri

Anca said...

Hehehe si mie mi-a placut primul set

Unknown said...

Cănile sunt simpatice, iar ceasul cu aspectul său jucăuș mă încântă :)

Raluca L.C. said...

Foarte interesante alegerile tale, imi place mult ceasul, l-as cumpara negresit.
Te pup!

Anonymous said...

Canile sunt minunate! Tare mult imi plac. Iar de dulciuri ce sa ma zic :D

Concurs e blog: http://lorenamarchis.wordpress.com/2013/12/06/its-giveaway-time/

Alyce in Tara Minunilor said...

Cat de mult imi place ceasuuuul!

Post a Comment

Don't hesitate to write me your thoughts. I love reading your comments!

Free counters!