Tuesday 1 July 2014

Trind Keratin Treatment + navy nail art

Hi,
Today's post will include a short review of the Trind's Keratin Treatment for weak nails, as well as my most recent navy manicure which you might have already seen on Instagram

Buna, 
Postarea de astazi va include un scurt review despre tratamentul cu keratina de la Trind pentru unghiile slabite, dar si cea mai recenta manichiura marinareasca, pe care s-ar putea sa o fi vazut deja pe pagina mea de Instagram


The kit I have contains two products meant to strengthen and repair the structure of deteriorated nails: a protecting balm which is absorbed fast by the nails and a protecting nail lacquer which can be applied after the balm.This treatment couldn't come to me in a most appropriate moment! My nails have started to weaken and I saw the results after the first use. The directions of use recommends applying the protecting balm more times a day. I have to admit that I couldn't prevent myself from painting my nails for too long. I held up for a day and I applied it about 10 times. In the pictures below, you can see how my nail looked before and after applying a coat of protecting balm, two coats of protecting balm, respectively a coat of protecting lacquer.

Kitul pe care l-am achizitionat contine doua produse menite sa intareasca si sa repare structura unghiei deteriorate: un balsam protector, cu o structura ce se absoarbe rapid, si un lac protector ce se aplica dupa. Acest tratament nu ar fi putut ajunge in mainile mele intr-un moment mai potrivit. Unghiile mele au inceput sa slabeasca si am simtit diferenta inca de la prima utilizare. Pe prospect se recomanda aplicarea balsamului protector chiar si de multe ori pe zi. Trebuie sa recunosc ca eu nu m-am putut abtine foarte mult timp sa nu-mi pictez unghiile. Am rezistat o zi, de-a lungul careia am aplicat balsamul aproximativ de 10 ori. In fotografiile de mai jos puteti vedea cum arata unghia inainte, dupa un strat de balsam, apoi dupa doua straturi de balsam si in final dupa un strat de lac protector, ce poate fi folosit ca o baza pentru oja. Rezultatele sunt evident vizibile dupa primul strat de balsam. 
Kitul de ratament cu keratina il puteti gasi aici, la un pret special.

Because I liked this treatment a lot, I also ordered a coloured nail polish from Trind. I chose Burst My Bubble (CC202) from their summer collection.

Pentru ca mi-a placut mult acest tratament, am comandat si o oja colorata. Am ales nuanta Burst My Bubble (CC202) din colectia de vara.
Am achizitionat produsele Trind de pe Rouge-Boutique.ro.


For the manicure above, I used straight vinyls on two of my nails, and an anchor decal on my ring finger. I got them both from Stickmenails, an online store selling plenty of beautiful stickers for nail art. If you're not sure how to use the vinyls, here's a tutorial showing you the technique. See below all that I got from their website. By the way, my order arrived extremely fast from the other side of the Earth - about 11 days.

Pentru manichiura de mai sus, am folosit stickere drepte si in forma de ancora. Le-am achizitionat de pe Stickmenails, un magazin online ce vinde foarte multe stickere frumoase pentru nail art. Daca nu sunteti sigure cum sa le folositi, urmariti acest tutorial. Mai jos puteti vedea intreaga mea comanda de pe site-ul lor, care trebuie sa va spun ca a ajuns extrem de repede din cealalta parte a globului - aproximativ 11 zile.

I used ProNails - Extreme White as a white base for my manicure. On my index finger, I applied Catrice -It blue my mind using a sponge. Trind.

Am folosit ProNails - Extreme White ca baza alba pentru manichiura mea. Pe aratator, am aplicat Catrice -It blue my mind, folosind un burete. Lacul de unghii ProNails il puteti gasi online, pe  Produsecosmetice.ro.

16 comments:

Unknown said...

I love your navy mani with such different colours! This anchor is so so cute! <3
Have a great day dear! :*

Manases Andrea said...

Trebuie sa incerc si eu designul marinaresc pentru ca arata superb! Doar ma uit la unghiutele tale si simt ca se aproprie vacanta. Ojele Trind sunt foarte frumoase!

Unknown said...

Ți-am spus și pe facebook că îmi place tare mult manichiura asta! :* Aș încerca și eu , dar parcă mi-am pierdut răbdarea pentru unghiuțe :*

Marya said...

Modelul manichiurii este absolut superb! Numai bun pentru vara, mare! Cat despre balsam se vede diferenta de la prima aplicare!

Unknown said...

I LOVE nautical designs! Love the colors you used :)

Anonymous said...

Mi-ai facut un maaaare chef de mare! Acum as pleca de-as putea! Manichiura este una intr-adevar de vara,. Acel roz mi-a intrat la inima de cum l-am vazut!

ANDYSTYLE said...

pretty pink color :)

http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

Kinga Curelea said...

Super superb!!! Si manichiura, si comanda de sticker-e! Exact zilele astea ma tot uitat daca sa comand de la ei sau de la @Teismom :)) Cum ti se par sticker-ele? Se lipesc ok? Te pup :*

Maria said...

@Kinga Koble: se lipesc bine, nu am avut probleme. Pe cele de la Teismom nu le-am incercat ca sa le pot compara. Am mai primit acum un set de la @nails_redesigned; o sa le incerc si pe alea si o sa-ti spun care imi plac mai mult :*

Deya said...

ee mai pacalit cu ancora .credeam ca e desenata de tine :) cat despre tratament ,foloseesc si eu unul f bun ,momentan,dar cand nu ma va mai multumii ala am sa il am si pe asta in vedere

Anca said...

Si eu am tratamentul de la ei si imi place tare mult :)

Unknown said...

Nu prea am nevoie in momentul asta de un tratament pentru unghii, dar e bine de stiut pe viitor, am vazut ca acesta keratina face minuni si pentru par :)
Manichiura e perfecta pentru vara, pentru mare, arata tare dragut si e jucausa!

fashion doctor said...

am si eu cateva tratamente, imi plac mult! superba manichiura!

Taitzel said...

tare dragu!

Unknown said...

Mersi frumos! Mi-am comandat pana la urma de la @teismom pt ca era shippingul mai ieftin :) Am sa-ti spun si eu parerea mea. :*

Chic Lifestyle said...

SI mie imi place tratamentul de la Trind, si mi-am mai comandat inca unul, cel turcoaz. Manichiura e superba :*

Post a Comment

Don't hesitate to write me your thoughts. I love reading your comments!

Free counters!