Wednesday 6 August 2014

Parfumurile FM


Se spune ca mirosul, la fel ca si zgomotul si culoarea, exista deja in natura in momentul in care omul a aparut pe Pamant. Inca din antichitate, oamenii, mai cu seama femeile, au simtit o necesitate de a se parfuma si infrumuseta. Exista chiar si dovezi literare, care ne relateaza despre arome si parfumuri.

Aceasta necesitate s-a pastrat pana in zilele noastre, iar alegerea parfumului potrivit este o adevarata preocupare pentru majoritatea dintre noi. Ne plac in special parfumurile de marca, dar pretul lor nu este intotdeauna prietenos. Putem opta pentru parfumurile false, ce imita adesea originalul, insa calitatea lor este cu mult scazuta, sau putem opta pentru parfumurile FM, ce imita intr-o foarte mare masura originalul, pastrand totodata calitatea superioara a acestora. 

Cine nu a auzit de parfumurile Federico Mahora pentru dame si barbati? Sunt din ce in ce mai populare in ultima vreme, insa multe persoane simt o oarecare reticenta in ceea ce le priveste. Trebuie sa recunosc ca si eu am simtit-o, pana intr-o zi cand mi-am luat inima in dinti si am decis sa le incerc. Am apelat la siteul Micromall.ro, unde puteti gasi toate colectiile FM pentru femei si barbati.

Este important sa cunoastem corespondenta dintre parfumurile FM si parfumurile originale pentru a nu da gres la alegerea mirosului potrivit (lista corespondentelor poate fi gasita aici). Astfel mi-am ales si eu parfumul preferat, Cacharel Amor Amor (numarul 23 la parfumurile FM).

Probabil ca ati auzit de celebrul parfum Amor Amor, iar daca l-ati mirosit stiti de ce il numesc preferat. Am avut si originalul, asa ca termenul de comparatie va fi cat se poate de obiectiv. Nu am simtit o diferenta in ceea ce priveste mirosul - imita cat de bine se poate originalul. Bine inteles ca parfumul FM nu va rezista pe piele si pe haine zile intregi, asa cum o face originalul, dar rezista cu bine de dimineata pana seara, mirosul ramanand la fel de intens. In concluzie, ma declar pe deplin multumita. Parfumul are 30 ml si se gaseste la pretul de 55,90 lei, aici.


Am primit si o mostra a parfumului Chanel– Coco Mademoiselle (numarul 18). Acesta a fost cel mai bine vandut parfum in SUA in anul 2012. Este un parfum fresh, fiind mirosul tinerei sofisticate cu o viaţă activă în mediul urban. Notele sale de baza sunt moscul, vetiverul si vanilia. Pretul parfumului original este unul foarte ridicat. O varianta mai accesibila poate fi imitatia FM. Acest parfum beneficiaza in prezent de o promotie - 20% reducere la achizitionarea parfumului cu cuponul 20%FM18. Citi mai multe despre aceasta promotie aici.



Follow me on:

11 comments:

Annie said...

Să îmi fie rușine, eu una nu am ştiut de parfumurile FM, dar niciodată nu e prea târziu, nu?
Ce bine că acum sunt la curent !
Te pup :*
http:// justbeautyblog.blogspot.ro

Unknown said...

Looks like a great perfume

Unknown said...

wow, seems lovely!

Valentina.Bucur said...

Am auzit de mult timp de parfumurile FM, insa nu am avut niciodata ocazia sa le testez.

Deya said...

am si eu un parfumel ...de 15ml de la Fm ..Nu sunt asa incantata de el.in sensul ca nu persista ,,insa poate al tau e mai bun :)

georgia.tanase@gmail.com said...

Miroase foarte bine Coco Mademoiselle de la FM! Am avut si Lacoste Touch of Pink si mi-a placut tare mult. :*

Anonymous said...

am primit si eu mai demult un parfum fm, ca si cadou, insa acum mi-am adus aminte de ele. sigur mi l-a furat mama sau sora :))

Kleo said...

am avut si inca am parfumuri fm :D sunt geniale

Unknown said...

Am avut și eu un parfum de la ei, și mi-a plăcut mult de tot, dar nu-mi amintesc ce număr era :*

Marya said...

Stiu parfumurile FM miros foarte bine si persista mirosul o perioada indelungata!

Unknown said...

Intr-adevar foarte bune parfumurile lor, persista mirosul, am si eu un parfum si 3 mostre de la ei <3

Post a Comment

Don't hesitate to write me your thoughts. I love reading your comments!

Free counters!