Thursday 17 April 2014

Rochii de primavara de pe Karla.ro

Buna,
Pot spune ca primavara s-a instalat in sfarsit cu adevarat, ceea ce imi da o stare de bine, dar si o pofta uriasa de cumparaturi. Vremea calduroasa si insorita ma face sa visez mereu la fuste si rochii, iar cu acest prilej am sa va vorbesc despre noua colectie de rochii Karla.ro. Tocmai ce au lansat-o, iar preturile incep de la 69 de lei! Magazinul online reuseste sa surprinda cu o larga varietate de produse, de la rochii viu colorate si alb-negru pana la salopete ce vor atrage orice privire. 
Avand deja o experienta destul de vasta in comandarea de haine online, pot spune ca se poate observa o foarte buna calitate a produselor inca din pozele de prezentare. Da, pozele pot fi inselatoare uneori, asa ca am fost nevoita sa-mi formez un ochi antrenat in gasirea oricarei mici imperfectiuni. Rasfoind paginile magazinului Karla, trebuie sa recunosc ca nu am gasit niciun defect, lucru extrem de semnificativ pentru raportul foarte bun intre calitate si pret. 

Va las cateva din favoritele mele in pozele de mai jos. 



Totusi, preferata mea ramane rochia Anna. Mi se pare ca are o oarecare eleganta si este potrivita multor situatii. As asorta-o cu niste pantofi rosii, cu toc foarte inalt. Pretul este si el foarte 
atractiv: 69.99 lei. 

Tot pe Karla.ro gasiti si categoria Outlet, unde preturile incep de la 39 de lei. Va invit sa aruncati si voi o privire la frumoasele rochii disponibile. Colorate sau nu, piesele alese cu bun gust vor pune in evidenta orice silueta daca sunt atent selectate. 
Eu sunt sigura ca nu voi reusi sa ma abtin de la o comanda de pe acest site in aceasta primavara. Site-ul ofera si transport gratuit pentru comenzile peste 200 de lei, un alt avantaj daca doriti sa palsati o comanda mai mare. Voi ce parere aveti? Va tenteaza vreo rochie? 

10 comments:

Beauty and others said...

Hmm n-am auzit de acest site! Salopeta este foarte frumoasa <3

Kleo said...

rochitele sunt superbe :X

Unknown said...

Ce site super tare!! Am gasit vreo cateva modele de rochii superbe... si salopetele sunt f frumoase!

Unknown said...

I love the dresses. They are beautiful!

Gutu Bianca Lucia said...

superbe rochiile, am vazut ca au si preturi foarte bune

Ana said...

foarte frumoasa cea rosie <3

Anca said...

Mie imi plac primele doua, au niste culori foarte frumoase :)

Unknown said...

Imi plac mult atat rochiile, cat si salopetele. <3

no name said...

Very nice clothes :D

Marya said...

Salopetele sunt superbe <3

Post a Comment

Don't hesitate to write me your thoughts. I love reading your comments!

Free counters!