Thursday 24 April 2014

THE ONE by Oriflame

Dupa cum bine stiti, Oriflame a lansat de curand un nou brand de machiaj - THE ONE - si odata cu acesta, comunitatea internationala de bloggeri “THE ONE COLLECTIVE".
Acest brand a fost facut pentru a imbina moda cu standardele inalte ale machiajului si astfel au fost create trei game distincte: Frumusete de zi cu zi, Mega impact si Ultra rezistenta. Oriflame ne-a obisnuit deja cu produse de foarte buna calitate si sunt convinsa ca nici acestea nu ne vor dezamagi. Profesionale dar in acelasi timp usor de folosit, produsele THE ONE ne vor fi de mare folos in realizarea oricarui machiaj. Vizualizati filmuletul de mai jos pentru a vedea cum puteti realiza un machiaj simplu si de efect.

Din gama Ultra rezistenta nu lipsesc lacurile de unghii, pe care vreau neaparat sa le incerc. Nuantele sunt superbe, iar rezistenta vine ca un bonus. Le veti vedea cat de curand pe blog!
oriflame240314_7

PS: Si tu poti face parte din comunitatea internationala de bloggeri“THE ONE COLLECTIVE”. Daca vrei sa testezi noile produse THE ONE, citeste acest articol pentru mai multe informatii.

7 comments:

Manases Andrea said...

Sunt foarte curioasa de oje, unul arat mai bine decat celalat, chiar si sticluta lor ma atrage! Inca nu m-am uitat in catalog, dar acum chiar o sa fac!

Deya said...

wow arata super ojele , trebuie incercate neaparat

Raluca Vintilescu said...

deja am pus ochii pe cateva produse :D

Unknown said...

Multitudine de culori si preturi irezistibile!! Soon o sa si comand :)

Anca said...

Ojele par tentante :)

Unknown said...

The products look great!

Marya said...

Oriflame all over :))

Post a Comment

Don't hesitate to write me your thoughts. I love reading your comments!

Free counters!