Sunday, 19 January 2020

Cum alegem masa de toaleta perfecta

De cand suntem mici visam sa fim printese, sa avem mese frumoase de toaleta la care sa ne aranjam. Acum am mai crescut si poate ca nu mai visam sa ajungem regine, dar atractia pentru frumos o avem, poate mai mult ca nicioadta. La fel de vie a ramas insa dorinta de a ne realiza machiajul la o masa de toaleta pe care sa avem toate produsele insirate, sa stam asezate pe un scaun confortabil si sa ne privim intr-o oglinda suficient de mare.
Masuta de toaleta este mai mult decat un moft, este coltisorul nostru in care ne relaxam si ne simtim bine, dar si un obiect decorativ care aduce o nota de eleganta in orice dormitor. Mai de mult, acestea erau considerate articole de lux pe care nu si le permitea oricine, insa in ultimul timp au devenit tot mai accesibile. Cele mai atractive ca si raport calitate-pret le-am gasit pe Biano su o sa va arat mai jos cateva dintre preferatele mele. 
Exista multe elemente care trebuie luate in considerare atunci cand alegem masuta perfecta. Trebuie sa alegem caracteristicile de care avem nevoie. Majoirtatea meselor vin impreuna cu o oglinda si un taburet. Apoi trebuie sa ne mai gandim ce anume vrem sa depozitam pe ea si de cate sertare avem nevoie. In functie de acestea vom alege si dimensiunea ei. Un alt lucru important care trebuie luat in considerare este in ce loc din camera dorim sa o pozitionam. Trebuie sa ne facem un plan exact inainte de a o comanda. Lumina naturala este importanta cand ne machiem, dar daca nu avem o camera luminoasa putem alege o oglinda cu lumini incorporate. Nu in ultimul rand trebuie sa ne gandim la stil si la decor. Exista mese vintage si mese simple, minimaliste. Trebuie doar sa descoperim stilul care ni se potriveste.

Prima  masa pe care am ales sa v-o arat este o masa vintage roz, mica. Este potrivita si pentru fete mai mici cat si pentru cele mai mari dintre noi, intrucat rozul este pata de culoare ce va inveseli pana si cea mai mohorata zi. 

De la aceasta am trecut la ceva mai clasic - negrul care nu da gres niciodata. Aceasta are 3 oglinzi mobile pentru a ne putea vedea din mai multe unghiuri. Este o masa mai mare, cu mai multe sertare. Este o piesa vintage care nu moare niciodata. 

Aici avem o piesa minimalista, patratoasa. Liniile drepte fac din aceasta un accesoriu elegant. Este practica - are 5 sertare mari si 3 rafturi. 

Urmeaza o piesa pentru pasionatii de mobila veche. Masa de toaleta din lemn Louise de Boyer combina un design unic, eleganta inseparabila si practicabilitate confortabilă. Dispune de cinci sertare mari.

Am lasat piesa de rezistenta la final - preferata mea este masa de toalea fermecatoare Charlotte Savoy in stil franțuzesc rafinat si design crem. Oglinda sa rotundă permite frumusetii sa exceleze, sertarul si dulapurile spatioase ofera spatiu suficient pentru cosmetice si accesorii. De asemenea, include un taburet elegant pentru un confort maxim.


Follow me on:

4 comments:

Ananka said...

Nice dressing tables :-)

superman said...

satta king
play bazaar good sites

عبده العمراوى said...


شركة المثالية للتنظيف بالظهران

Beauty Write For Us  said...

Hey !
Like the Designs. Keep Posting such good Quality Content. Visit Beauty Write For Us

Post a comment

Don't hesitate to write me your thoughts. I love reading your comments!