Friday 30 March 2018

Melkior Pink Touch

Melkior a lansat de curand un kit de manichiura Pink Touch, care vrea sa le aminteasca femeilor un lucru extrem de important: autoexaminarea lunara a sanilor. Astfel, Pink Touch este mai mult decat o manichiura. Este un simbol, un intreg ritual de frumusete care ne aminteste ca autopalparea sanilor si controalele medicale periodice ar trebui sa fie o preocupare de-a noastra, asa cum este manichiura. Depistarea precoce a cancerului de san creste semnificativ rata de supravietuire si consultul mamar, mamografia si ecografia ne vin in ajutor. 

Cum se palpeaza corect sanii?
Avem nevoie de trei degete: aratator, mijlociu si inelar. Recomandarea Melkior pentru aceasta manichiura este sa aplicam fundita roz pe aceste trei deegte pentru a nu uita acest aspect. Dupa varsta de 20 de ani, fiecare femeie ar trebui sa isi palpeze lunar sanii. Momentul optim este din ziua 5 pana in ziua 7 dupa inceputul menstruatiei. Femeile la menopauza pot efectua autopalparea in orice zi. Sanii se palpeaza cu pulpa celor trei degete, la dus, cu ajutorul gelului de dus si cu bratul ridicat. Se palpeaza intreaga suprafata a sanului, pana in axila. Palparea se repeta si in pozitie culcata, cu un sul sub umeri. Trebuie acordata atentie oricarui nodul sau induratii. 

Pink Touch dovedeste ca esti o persoana responsabila si informata. Este un subiect de conversatie. Uneste femeile din intreaga lume si transmite un mesaj foarte important.
Am creat si eu o manichiura cu acest kit si am fost foarte multumita de ojele ce le contine. Sunt extrem de pigmentate dupa un singur strat si rezista bine pe unghii. Am aplicat la suprafata top coatul transparent. 
Va provoc pe toate sa realizati o manichiura roz si sa transmiteti mai departe acest mesaj!

Follow me on:

2 comments:

Manases Andrea said...

Un set fantastic de oje si cel mai mult conteaza ideea in spate!

Lisa said...

Perfect manicure and very important idea!

Post a Comment

Don't hesitate to write me your thoughts. I love reading your comments!

Free counters!