Thursday, 18 March 2021

Cum reparam bariera cutanata

Bariera cutanata este stratul hidro-lipidic de la suprafata pielii, care are rol de protectie fata de agresiunea agentilor externi. Cauzele alterarii integritatii acesteia pot fi expunerea la frig sau la raze UV, folosirea produselor foarte abrazive, expunerea la substante iritante (detergenti sau dezinfectanti), factori ereditari sau variatiile unor hormoni.
Pielea uscata, cu tendinta de descuamare sau tendinta atopica, roseata si mancarimile sunt simptome care indica faptul ca ai nevoie de o ingrijire avansata, cu produse special concepute pentru repararea barierei cutanate. Gama Xerolys de la Lysaskin a fost special conceputa pentru a combate aceste probleme, avand proprietati de hidratare si relipidifiere. 

In perioada anotimpului rece, pielea mea de pe corp tinde sa fie mai uscata, asa ca dupa ce am testat-o pot sa spun ca am observat o imbunatatire in privinta hidratarii. Ce imi place cel mai mult este senzatia care ramane dupa aplicarea produsului - nu imi simt deloc pielea incarcata sau lipicioasa. Are un parfum placut si discret, care nu ma deranjeaza, deoarece este ultimul in lista de ingrediente. Este o crema buna si pentru maini - eu am aplicat-o si pe aceasta zona de 2-3 ori pe zi. 

4 comments:

Packing and Moving Company said...

Nice Post and Appreciated your support. Thank you so much for sharing such a detailed information. We are proud that clients hold against using our moving company.
movers packers in dubai
Movers in Dubai

Mr Dubai Movers and Packers said...

We are very very thankful two you being support us very good content and i get good knowledge

Movers and Packers in Dubai 

Movers and Packers in Sharjah

Movers and Packers in Dubai 

Movers and Packers in Sharjah

Professional Movers and Packers in Dubai Sharjah said...

Experts blog writer I like it and same as one of our blog like Movers and Packers in Dubai
Movers and Packers in Sharjah
Movers and Packers in Dubai
Movers and Packers in Sharjah
House Movers and Packers in Dubai
Movers and Packers in Dubai
Movers and Packers in Sharjah

Movers Packers Dubai Sharjah Ajman said...

Thanks you
100% Guaranteed Services
We can provide the Fast and reliable 100% Guaranteed Services within the agreement. Our work will be satisfied to you.Movers and Packers in Dubai Movers and Packers in DubaiMovers and Packers in Dubai

Post a Comment

Don't hesitate to write me your thoughts. I love reading your comments!