Thursday, 7 July 2016

Rowenta Expertise Brush Active Nano Smart

Buna,
Poate ati vazut pe facebook ca in urma cu o luna am fost selectata pentru a testa noua perie rotativa de la Rowenta. Campania a fost organizata de BUZZstore, un site care trimite produse noi spre testare atat bloggerilor, cat si celor care nu detin un blog, dar au un cont activ de facebook. Daca vreti sa aflati mai multe, intrati pe site si creeati-va un cont pentru a fi la curent cu toate campaniile care apar.

Astazi va voi povesti despre Expertise Brush Active Nano Smart, cel mai nou aparat de stilizare a parului de la Rowenta. Poate fi folosit pentru a crea bucle lejere, cele mai bune rezultate fiind vizibile la un par scurt sau mediu. Eu o folosesc pentru a-mi indrepta parul in timp ce il usuc, deci economisesc timp, stresul termic este mai mic si rezultatul este de efect.


Peria vine cu doua capete, unul mai mare si unul mai mic, cu diametre de 5 cm, respectiv 3 cm. Perii sunt moi, nu agreseaza parul. Fiind detasabile, nu ocupa mult spatiu, fiind usor de transportat si depozitat. Fiecare are cate o protectie pentru a mentine peria in conditii optime de utilizare.


Are doua trepte de viteza/setari pentru temperatura si o treapta pentru aer rece, cu un flux de 35°C. Are si doua butoare pentru schimabrea sensului de rotatie al periei, stanga/dreapta, pentru ondulare spre exterior sau spre interior.


In timpul sesiunii de uscare se activeaza si un generator de ioni. Emiterea de ioni negativi reduce energia statica si tendinta parului de a deveni cret. Astfel, parul devine neted si usor de stilizat.Follow me on:

5 comments:

Alinapink said...

Super perie, cred ca face coafuri minunate <3 vreau și eu una

Unknown said...

Ce super e peria! ❤️😍 merita sa o cumpar pt un par minunat

coco said...

spor la testat, bucle frumoase!

Rokolla said...

O folosesc si eu si sunt foarte incantata. Este o perie buna si da rezultate atata timp cat este folosita pe parul ud. Pe parul uscat nu are nici un efect la mine

Manases Andrea said...

Foarte utila! Nu stiam de acest produs.

Post a comment

Don't hesitate to write me your thoughts. I love reading your comments!